Na Kontactoni

Na kontaktoni për çdo gjë që lidhet me kompaninë, shërbimet ose produktet tona. Ne do të bëjmë çmos që të kthehemi tek ju sa më shpejt të jetë e mundur..

EXTRABIS shpk
Rruga Gryka e Kaçanikut Ndertesa ZDS, kati 3 Autostrada Tirana-Durres km 5
Tirane 1051
Albania
purchase-al@extrabis.com
Kliko per Lokacionin ne Google Maps

Kush Jemi Ne?

EXTRABIS është një lider i mirënjohur në treg, duke ofruar produkte cilësore, të rehatshme, atraktive, bashkëkohore të CE çertifikuara me çmim shumë konkurues. Të gjitha prodhimet tona janë të importuara nga prodhuesit kryesorë evropianë dhe SHBA.Është furnizuesi i parë industrial që ofron produkte të sigurisë EN të 
çertifikuara nga Shtëpitë e Testimit Evropian

Ne jemi të pranishëm në Shqiperi, Maqedoninë e Veriut, Kosovë, Greqi dhe në Irlande për t'i shërbyer tregut Evropian

Nuk ka kaluar shumë kohë qëkur në Europen Jug-Lindore "Përshtatja dhe Aplikimi i Produkteve dhe Procedurave të Shëndetit dhe Sigurisë në Vendin e Punës" u perceptua si shenzim luksi apo si një barrë e shtrenjtë dhe e pa-justifikueshme për bizneset. Tani, gjithnjë e më shumë biznese po shohin përfitimet e Përputhshmërisë dhe Aplikimit të Produkteve dhe Procedurave të Shëndetit dhe Sigurisë në Vendin e Punës që shkojnë përtej eliminimit të aksidenteve dhe mbrojtjen e fuqisë punëtore për të rritur produktivitetin, cilësinë, besueshmërinë dhe kreativitetin tek produktet dhe shërbimi që ato ofrojnë.

EXTRABIS është One-Stop Shop-i i cili ju shërben të gjitha masat mbrojtëse për rreziqet dhe aksidentet në industri