Контактирајте не

Контактирајте не за било какви дополнителни информации за нашата компанија, услуги или производи. Ќе Ве контактираме во најкраток можен рок.

EXTRABIS shpk
Rruga Gryka e Kaçanikut Ndertesa ZDS, kati 3 Autostrada Tirana-Durres km 5
Tirane 1051
Albania
purchase-al@extrabis.com
Google Maps

За нас

EXTRABIS е реномиран дистрибутер за индустриска безбедност кој нуди квалитетни, удобни, атрактивни и модерни СЕ сертифицирани производи по многу конкурентни цени. Сите наши производи се увезуваат од водечки европски и американски производители. Ние сме првиот индустриски снабдувач кој нуди EN сертифицирани заштитни производи од европските тест куќи. 

Присутни сме во Албанија, Северна Македонија, Косово и Грција за да му служиме на европскиот пазар.

Не многу одамна во регионот на Југоисточна Европа "Усогласувањето и примената на здравствените и безбедносните производи и процедури на работното место" се сметаше за луксуз или скапо и неоправдано оптоварување за бизнисот. Сега, се повеќе и повеќе бизниси ги гледаат придобивките од усогласувањето и примената на здравствените и безбедносните производи и процедури на работното место што одат подалеку преку елиминирање на несреќите и заштита на работната сила, што исто така, и помага на работната сила да ја зголеми продуктивноста, квалитетот, доверливоста и креативноста во производите и услугите кои ги нудат.

ЕXTRABIS е One-Stop Shop кој ќе Ви обезбеди заштита за Вашите безбедносни потреби за сите опасности и оштетувања во индустријата.