421 Helmetë saldimi Auto-Erresim me Çelës Grryrrje/Saldim

Modaliteti i helmetës së saldimit. 421 mund të përdoret për të gjitha llojet e proceseve të saldimit deri në 5A (elektroda MIG/MAG, TIG/WIG, prerje plazma-jet dhe saldim) përveç saldimit me lazer dhe gaz. Rekomandohet posaçërisht për saldimin TIG pasi është i pajisur me një detektor special për këtë lloj saldimi.

Sistemi i fiksimit përbëhet nga një kapelë me dy rripa (rrip kontur dhe rrip kryq). Perimetri i rripit të konturit mund të rregullohet në mënyrë komode duke rrotulluar dadon e krahut në pjesën e pasme të rripit të konturit dhe gjatësia e rripit tërthor mund të rregullohet gjithashtu në shtatë pozicione të ndryshme. Rripi i konturit ka dy jastëkë që parandalojnë shqetësimin në pikat ku rripi prek kokën e përdoruesit.

Artikull: Maskë saldimi poliamide 421
Materiali: poliamid
Madhësia e guaskës: 325 x 235 mm
Pesha: 528 g
4 detektorë drite
Hije e rregullueshme nga 9 në 13
Rregullimi automatik i filtrit nga nuanca e pastër 4 në hijen e zgjedhur (9 deri në 13)
Fusha e shikimit: 100x45 mm
Koha e reagimit të qelizave diellore prej 0,4 ms
Koha e rregullueshme e pastrimit nga 0,1 në 1,0 ms
Veshje komode koke me arpion
E përputhshme me syze me recetë, maska ​​respiratore
Energjia furnizohet nga qeliza diellore dhe bateria
Standardi: EN175, EN379
Barkodi: 8423246240399
Njësia matëse: copë
Paketimi / sasia minimale e porosisë: 1
Sasia e kutisë së plotë: 17

42.00 € 42.0 EUR 42.00 €

4,840.00 Lek


  This combination does not exist.

  Add to Cart Buy Now

  CLIMAX
  CLIMAX

  Productos Climax is one of the main PPE manufacturers with 100% Made in Spain. The experience and the “know-how” acquired since Productos Climax was born in 1984, have permitted us to offer a product adapted to our customers needs in one hand , and to face the constant complexities of national and international markets. Under the slogan “we work for your safety”.


  EN 166 Eye Protection
  Protection of the eye from mechanical hazards likely to damage the eye and quality of optical lens, also include Optional protection from Chemical (liquids and dust), Electrical Arc, Thermal (Molten metal splashes and hot solids projections) risks. Lens treatments (Optional): K (AS): Resistance to surface damage by fine particles (anti-scratch treatment), N (AF): Resistance to fogging of oculars (anti-fog treatment)
  Details
  EN 175 Welding Eyes and Face Protectors
  Specifications for the safety requirements for eye and face protection equipment used to protect the operator’s eyes and face against harmful optical radiation and other specific risks or hazards in usual welding, cutting or similar operations.
  Details
  EN 379 Automatic Welding Filters
  Automatic welding filters which switch their luminous transmittance to a lower predetermined value when an arc is ignited.
  Details

  Best Value 
  Fast Delivery
  Quality Consistency

  Share this product:
  This is a preview of the recently viewed products by the user.
  Once the user has seen at least one product this snippet will be visible.
  Recently viewed Products